Als gedragstherapeut aansluiten bij de NVGH

Lid worden 2017-10-03T15:32:33+00:00

U wilt zich graag inschrijven bij NVGH – de Nederlandse Vereniging van Gedragstherapeuten voor Honden (voorheen Alpha). Na het afronden van de opleiding KGT en behalen van uw diploma van een door de NVGH erkende opleiding kunt u zich aanmelden als kandidaat lid bij de NVGH. Uw verzoek tot lidmaatschap wordt dan in behandeling genomen en na akkoord van alle gevraagde stukken (diploma) en aankondiging onder de leden wordt uw kandidaat lidmaatschap omgezet in lidmaatschap. Als lid van de NVGH conformeert u zich aan de gedragscode, klachtenreglement, PE regeling en huishoudelijk reglement van de NVGH bij het uitvoeren van het vak kynologisch gedragstherapeut.

De opleidingen voor Gedragstherapeut voor Honden worden periodiek gecheckt of zij nog aan de eisen van de NVGH voldoen. De onderstaande opleidingen zijn op dit moment de enige door de NVGH erkende opleidingen tot gedragstherapeut:

  1. DogVision
  2. Martin Gaus Academie
  3. Odisee (Postgraduaat Toegepast Diergedrag), Online opleiding
  4. Sparsholt College (voorheen Southampton)

U kunt uw antwoord gewoon in de invulvakjes typen. Met de tabtoets gaat u steeds een vakje verder. Bij ja/nee vragen kunt u uw antwoord aankruisen doormiddel van de juiste selectie met de muisknop.

Persoonsgegevens

Dhr.Mevr.


Bedrijfsgegevens


Vermeldingen & Verwijzingen

Ja, graagNee, dank u
Ja, graag (€20,- per plaats)Nee, dank u